Description
Kwiat Wiecznika kulistego ma kwiatowy aromat, lekko słodki smak i daje blady napar. Herbatę tę można lepiej docenić w połączeniu z innymi herbatami. Idealny do picia na gorąco lub mrożoną. Świetna do przygotowania mrożonej herbaty latem, orzeźwiająca i zdrowa.Zastosowanie:Idealny do rzemiosła carpbooking, tworzenia kartek z życzeniami, dekoracji domu, tworzenia biżuterii, dekoracji obudowy telefonu i tak dalej.Może być używany do ozdabiania kart, świec, paczek, abażurów, albumów z wycinkami, ścian, zaproszeń i programów ślubnych, mydeł, kwiatowy wzór, tworzenia kwiatów, a nawet tuszu i używany do stemplowania na papierze.Parametry:Kraj pochodzenia: ChinySkładniki: kwiat wiecznika kulistegoOpakowanie: saszetka typu DOYPACK z zamknięciem strunowymAtest: dopuszczone do bezpośredniego spożyciaNaturalne suszone kwiaty, czyste i świeże, naturalne, piękne!Jadalne kwiaty mogą w ciekawy sposób urozmaicić posiłki dodając im koloru, intrygującego smaku i pewnej dozy ekstrawagancji. Niektóre z nich mają ostry smak, a inne mają typowy kwiatowy i aromatyczny.Zalety:100% surowe suszone kwiaty Wiecznika kulistegoWykonane z naturalnych kwiatów, dzięki czemu każdy kawałek różni się nieznacznie wielkością i kształtem;Dobrze zachowane kształty i kolory kwiatów;100% Czyste i wysokiej jakości zioła lecznicze [importowane z Chin] 4.WOLNE od chemikaliów i pestycydówOpakowanie:Saszetka typu DOYPACK która umożliwia powtórne zamknięcie. Jakościowe opakowanie, które zachowuje charakter herbaty.Stała obudowa aluminiowa z zamkiem, która umożliwia powtórne zamykanie. Jakościowe opakowanie, które zachowuje charakter herbaty. Herbata zawsze w opakowaniu jest uszczelniona i odporna na wilgoć i obce zapachy.O bezpiecznym jedzeniu kwiatówWydawać się mogłoby, że jedzenie kwiatów jest zupełnie bezpieczne, ale niestety może skończyć się chorobą. Nie każdy, choćby najpiękniejszy kwiat jest jadalny, może być zabójczy. Bez obaw, postępuj zgodnie z poniższymi wskazówkami, nic Ci się niestanie:Jedz kwiaty, o których wiesz, że są bezpieczne do spożycia – jeśli nie masz pewności, skonsultuj się z podręcznikiem na temat jadalnych kwiatów i roślin.Jedz kwiaty, które sam wyhodowałeś, lub wiesz, że są bezpieczne do spożycia. Kwiaty z kwiaciarni lub szkółki zostały prawdopodobnie potraktowane pestycydami lub innymi chemikaliami.Nie jedz przydrożnych kwiatów ani tych zebranych w publicznych parkach. W obu przypadkach rośliny mogą być traktowane pestycydami lub herbicydami, a kwiaty przydrożne mogą być zanieczyszczone spalinami samochodowymi.Zjedz tylko płatki – usuń słupki i pręciki przed jedzeniem.Jeśli cierpisz na alergie, stopniowo wprowadzaj jadalne kwiaty, ponieważ mogą zaostrzyć reakcje alergiczne.Aby zachować świeżość kwiatów, umieść je na wilgotnych ręcznikach papierowych i wstaw do lodówki w hermetycznym pojemniku. Niektóre mogą przetrwać do 10 dni w ten sposób.Zawsze pamiętaj, aby używać oszczędnie kwiatów w twoich przepisach ze względu na komplikacje pokarmowe, które mogą wystąpić przy dużej konsumpcji. Większość kwiatów ziołowych ma smak podobny do liścia, ale bardziej pikantny.źródło: naturalniezdrowy.com.pl
sunset sklep, kawa jacobs cronat gold 200g, aplikacja mierzaca kroki, pigwa kraków, muszynianka niegazowana skład, kafeteria do parzenia kawy, astoria ekspres, kamena woda, młynki ceramiczne, ja ci lepiej zrobie, gadżety tarnowskie góry, ogród herbaciany, jaki odkamieniacz do tassimo, kawa za książkę, endomondo po polsku za darmo, herbata ranking
yyyyy