Description
Składniki:czarna herbata (*certyfikowany składnik ekologiczny)Opis:Harmonijny i aromatyczny – z gór Sri Lanki Herbaty ze Sri Lanki mają bardzo wyjątkowy aromat – cudownie mocny z lekką nutą cytryny. Ta obietnica jest spełniona przez nasze Herbata cejlońska, która charakteryzuje się naparem o barwie od złota do miedzi. Sri Lanka zaczęła uprawiać herbatę już od 150 lat temu i w ten sposób przeszedł do historii. Wilgotny i ciepły klimat górski wytwarza herbaty o wyjątkowej jakości. Ciesz się tym klasykiem!Sposób przygotowania:1 czubatą łyżeczkę na filiżankę (200 ml) zalać świeżą, wrzącą wodą izaparzyć herbatę przez 3-5 minut.Zalecane warunki przechowywania:Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
pierwszy całus, gatunki czarnej herbaty, jak się ubierać do biura, herbata yerba opinie, nazwy herbat w polsce, zgaga po wodzie z cytryną, najlepszy piernik, co myślę kiedy mówię o bieganiu, ekspres do kawy ciśnieniowy, co to znaczy ekologia, reorganizacja w firmie, ciekawostki o jamajce, edenred konto, palenie kawy, mała chłodziarka do biura, rola informacji w pracy biurowej, syrop dyniowo korzenny, lavazza caffe crema e aroma, saeco ustawienie młynka, arcadia opinie, rodzaje kaw lavazza
yyyyy