Description
Figa Coffee – Kokodżambo II – mieszanka do espresso – 250g Kokodżambo to kawa przeznaczona do manualnych i automatycznych ekspresów do kawy, kawiarki oraz przygotowania we french pressie. Sprawdzi się także w kawach mlecznych. To wysokiej jakości mieszanka kaw z Brazylii oraz Rwandy – 100% Arabika. Kawa o średniej kwasowości, z nutami czekolady i owoców. Kawa jasno wypalana, żeby zachować jej naturalne smaki i aromaty. Kokodżambo II to mieszanka kaw z dwóch regionów: 60% Brazylia Monte Carmelo / 40% Rwanda Kirambo 362Profil sensoryczny: czekolada, owoce, średnia kwasowość
herbaty właściwości, orzeźwiający napój z zielonej herbaty, jak roztopic czekolade mleczna, szklanki do kawy jacobs, profesjonalny mail, pepco szklanki do latte, jak można usunąć twardość wody, czym slodzimy herbate, młynek do kawy graef, żargon słownik, góry sklep, cafe macchiato
yyyyy