Description
SKŁADNIKIwoda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik OWSIANY* (bez glutenu) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron noodle konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 35 kJ / 9 kcalTłuszcz: 0 gw tym kwasy nasycone: 0 gWęglowodany: 0 gw tym cukry: 0 gBłonnik: 4 gBiałko: 0,2 gSól: 0 g INFORMACJA ALERGENNAProdukowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ, OWIES i SIARCZYNY SPOSÓB PRZYGOTOWANIASposób przygotowania I: Odsączyć na sitku, przepłukać zimną wodą, dodać do ulubionej potrawy.Sposób przygotowania II : Gotować minutę, odsączyć, dodać do ulubionej potrawy.Sposób przygotowania III : Smażyć przez minutę na patelni, dodać do ulubionej potrawy. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu makaron przechowywać w czystej wodzie przez maksymalnie 2 dni
mocca, oasis woda, cena wody lublin, beautiful me
yyyyy