Description
Kawa Peru HBSkładniki:Arabica 100%Nasza peruwiańska kawa pochodzi z prowincji Chanchamayo, znajdującej się w centralnym Peru. Rośnie na wysokości pomiędzy 1200 – 1350 m.n.p.m. Gospodarstwa należą do drobnych producentów z mniej niż dwoma hektarami ziemi, które produkują około 1500 kg kawy na sezon.Kawa Peru HB jest uprawiana w zacienionych miejscach, na dużych wysokościach, w celu wytworzenia gęstszego i bardziej złożonego w smaku ziarna, dzięki powolnemu procesowi dojrzewania. Ponadto producenci wkładają ogromny wysiłek aby produkować wysokiej jakości ziarna tylko przy użyciu zrównoważonych praktyk rolniczych.Symbol HB (Hard Bean) określa, że kawa była uprawiana na wysokości około 1200 metrów, dzięki czemu ziarna są twardsze i gęstsze niż te same ziarna gorszej jakości.Kawa 100% Arabika palona.Charakteryzuje się łagodnym maślanym smakiem z nutami wanilii, orzechów i lekką słodyczą.
klimatyzacja w biurze bhp, ile jest kofeiny w filiżance kawy, wyjaśnij pojęcie smog, wypalenie emocjonalne objawy, lavazza kawa ziarnista, kawa mrożona wrocław, kawa przetrawiona, dystrybutory wody, szkodliwość filtrów do wody, czekolada promocja, uprawa yerba mate, ciastko orzechowe, kawa przyspiesza metabolizm, dostep do wody, romano cafe, kawa i zielona herbata, zapotrzebowanie na firmy, syrop orzechowy bez cukru
yyyyy